Bruten fotled

Det här är inte sant hörrni. Jag har råkat ut för en allvarlig skada.

I helgen var jag ute och åkte skridskor och larvade omkring med några vänner. Jag vet inte hur det hände men jag och en kompis skojade om att vi kunde köra konståkning och kom farandes mot varandra i en ganska hög hastighet. Det slutade med att vi krockade helt oplanerat och vi ramlade omkull. I samma stund kände jag hur det bara blixtrade till i foten och nu sitter jag här med gips i en månad. Min fotled är bruten. Ska röntgas på onsdag igen för att se så att allt går bra men det känns så jäkla segt nu bara. Min favoritårstid håller på att ta slut och jag ska ligga hemma som en grönsak och inte kunna göra någonting.

Usch, är riktigt ledsen faktiskt.

bruten

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *