Fokuserad på hösten!

Hej allihop!

Nu är vi på hemmaplan igen efter en riktigt härlig semester i Spanien. Planet hem var dock försenat i flera timmar så det blev en riktigt tråkig dag på flygplatsen. De hade ju inte ens Wi-fi som man kunde använda sig av om man inte satt på någon av restaurangerna. Till slut så satte vi oss där, eller ja, till slut övertygade jag pappa att jag var hungrig nog. Haha! Jag är ju inte en sån som blir arg över förseningar, för jag tänker att det ju finns en grund till att sånt händer, men det var faktiskt väldigt frustrerande eftersom man ju bara ville hem. Men hem kom vi till slut och somnade direkt allihop!

Nu har jag börjat träna igen och ser riktigt mycket fram emot hösten då jag kommer vara i första femman hela säsongen har tränaren sagt! Så nu gäller det att vara i toppform så jag får behålla min plats!

hock

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *